Persoonlijke car wrapping

B & K Getinte Ruiten  - Steenokkerzeel - Car wrappingB & K Getinte Ruiten biedt de service van car wrapping in Steenokkerzeel aan. Car wrapping is het inpakken van uw wagen met een folie. Dat wordt gebruikt voor verschillende toepassingen zoals een auto een ander kleur geven, auto mat maken of een reclameboodschap aanbrengen

Uw wagen personaliseren

Car wrapping is ideaal als u uw wagen wilt personaliseren. U kunt uw wagen zo een andere kleur geven of voorzien van het logo van uw bedrijf. Zo maakt u constant reclame als u met de wagen rondrijdt.

Bijkomende voordelen

Car wrapping heeft heel wat voordelen. Zo is het snel, goedkoop en omkeerbaar. Als u beslist om terug te keren naar de originele staat van de wagen is dat zo gefikst. Daarnaast beschermen carwraps uw autolak tegen de zon en andere slijtage. Het is ook mogelijk om slechts enkele delen van de auto te carwrappen. Als u bijvoorbeeld enkel uw zijspiegels wilt aanpassen is dat mogelijk. Zo kunt u uw wagen volledig personaliseren.

Contact

B & K Getinte Ruiten helpt u in ieder geval graag verder met uw car wrapping in Steenokkerzeel. Contacteer deze speciaalzaak vrijblijvend voor het uitwerken van uw voorstel. B & K denkt graag met u mee om een esthetisch mooi resultaat te verkrijgen.