Zandstraal- en veiligheidsfolie

B & K Getinte Ruiten  - Steenokkerzeel - UV & warmtewerende folieVertrouw op B & K Getinte Ruiten voor de plaatsing van zandstraalfolie en veiligheidsfolie in Steenokkerzeel en omstreken. Deze speciaalzaak bestaat al meer dan tien jaar en is dan ook zeer bedreven in het installeren van allerhande folies. Alle folies zijn beschikbaar met een tinting tot 35%.

Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie is een folie die geplaatst wordt op raampartijen om zo het effect van veiligheidsglas na te bootsen. Deze folies kunnen zonder probleem aangebracht worden op bestaande ruiten. De folie heeft als doel om splinters of scherven bij elkaar te houden als het raam breekt. In vele industrieën, zoals de voedselindustrie, is dergelijke folie verplicht om de etenswaren te beschermen tegen glasbreuk of glassplinters.

Handig tegen inbrekers

Veiligheidsfolie beschermt niet alleen personen en de omgeving tegen rondvliegend glas, het biedt bij inbraak ook een extra belemmering tussen de dief en uw bezittingen. B & K Getinte Ruiten plaats veiligheidsfolies in Steenokkerzeel voor zowel wagens als gebouwen.

Zandstraalfolies

Zandstraalfolie is een mooie en goedkopere oplossing voor gezandstraald of gematteerd glas. Doordat de folie enkel maar gekleefd hoeft te worden is het snel en goedkoop. Zandstraalfolie is ideaal als u wat meer privacy of discretie wenst. Het is een stijlvolle oplossing en kan zowel bij u thuis als op kantoor geplaatst worden. Door de hoge lichtdoorlaatbaarheid van de folie verliest u trouwens geen licht.

Maak een afspraak

U kunt steeds contact opnemen met B & K voor een afspraak. Het bedrijf plaatst folies in gans Vlaams-Brabant.